Back

Întrebări despre Cristina Hlusak

Ofer consultații ThetaHealing individuale și de grup, Consultații Astrologice, Cursuri ThetaHealing naționale și internaționale, clase ThetaHealing MasterClass, ateliere de lucru experimentale, Programe de Formare pentru Terapeuti profesioniști, Programe de Îngrijire și Bunăstare, Programe Spirituale și Programe de Afaceri Online și în persoană.

Ceea ce fac sfidează o definiție ușoară, deoarece nu are nici o teorie. Ceea ce ofer este o cunoaștere interioară exprimată într-un mod clar, care preamărește acțiunea intuitivă.

Scopul final a ceea ce ofer este de a te ajuta sa te eliberezi de furie, iluzie, de pasiuni false și de multe ale aspecte care te pot limita în viață.

N-am învățat să aplic tot ceea ce ofer frecventând școli sau cursuri; citind cărți sau achiziționând diplome. Școala vieții m-a învățat multe. Cu toate acestea, am studiat mulți ani, înainte de a deveni conștientă de faptul că, a învăța anumite aspecte este un lucru – a le aplica, este cu totul altceva.

Am petrecut mulți ani studiind diferite discipline spirituale în Statele Unite ale Americii, în Europa și în Asia.

Cursurile pe care le ofer sunt create pentru oricine este deschis la o sursă potențială de forță interioară, la care poate nici măcar nu a visat vreodată. Vezi programul Cursurilor noastre ThetaHealing.

Nu am avut niciodată intenția de a mă implica în aceste cursuri, sau de a urma o disciplină spirituală. Dacă cineva mi-ar fi spus, cu mulți ani în urmă că aceasta ar fi fost calea mea, probabil că aș fi respins aceste cuvinte care, acum 20 de ani, pentru mine, nu aveau nici un sens .

Pentru că am înțeles profund că experiențele mele de viață au avut un scop – acela de a evoulua spiritual și personal și de a le oferi mai departe, organizând aceste Cursuri.

Au existat în viața mea maeștrii adevărați care m-au ajutat să evoulez și să studiez disciplinele spirituale pe care continui să le urmez și pe care le ofer la aceste Cursuri, la care te invit să participi.

Doresc să exprim mulțumirile mele speciale tuturor adevăraților maeștrii cu care am studiat. Le mulțumesc pentru că mi-au împărtășit abilitățile și cunoștințele lor, prietenia și sfaturile lor.

A evolua, înseamna a avansa în viață. Evoluția, familiară tuturor maeștrilor adevărați, este povestea orizontului meu.

Aceste cursuri îți oferă o disciplină spirituală. Poate părea paradoxal cuvântul disciplină în spiritualitate, dar tocmai disciplina îți oferă adevărata libertate.

Am învățat ce înseamnă o disciplină spirituală, recunoscând armonia inerenta a vieții obișnuite.

Scopul profund al disciplinelor spirituale este de a oferi practic o altă calitate a vieții. Când conștientizezi profund acest scop, viața ta se transformă într-un mod pozitiv, îmbogățind relațiile tale cu oamenii din jurul tău și relația cu tine.

Studiez discipline spirituale de mai mult de 20 douăzeci de ani. Nu m-am retras într-o peșteră ca să studiez și nici nu am depins de presiunile unei societăți competitve. Am urmat fluxul natural al vieții și am învățat din experiențele pe care viața însăși mi le-a oferit.

Absolut, dar mai mult te ajută experiențele tale din viață, daca le conștientizezi. La fel ca tine, am petrecut timp învățând în școli, la cursuri, participând la multe ateliere de lucru, până când mi-am dat seama că au existat alte lecții pe care a trebuit să le stăpânesc – lecțiile experiențelor de viață.

Experiențele din viață cu siguranță te-au ajutat, dar le înțelegi mai profund la aceste Cursuri. Poți transforma concret aceste experiențe treptat, dintr-un mijloc practic de supraviețuire, într-un antrenament spiritual, educațional.

Cursurile pe care le ofer sunt pentru tine, dacă dorești să-ți transformi viața într-un mod practic. Aceste Cursuri îți oferă puntea pentru a transforma visele tale în realitate.

Absolut. Și eu am urmat alte Cursuri înainte de a simți cu adevărat că am fost pregatită în calea pe care ți-o ofer și pe care și tu o poți urma.

Fără îndrumarea mea poți să citești cărți, articole și materiale educaționale, dacă ești doar interesat(ă) de procesul teroretic de învățare. Astfel, te poți aventura singur(ă) în literatura de specialitate, fără să ai nevoie de îndrumarea mea – dar nu vei știi cum poți aplica ceea ce ai citit. Aici ai nevoie de îndrumarea mea și de ajutorul pe care ți-l ofer.

Absolut. Și tu poți avansa în viață – dar trebuie să știi cum.

Nu poți să stăpânești nici o disciplină spirituală doar citind cuvinte scrise. Dacă te aștepți să înveți cum să trăiești o viață minunată, fără să o trăiești de fapt, aceste rânduri nu sunt pentru tine. Este important să citești; dar mai important este să aplici ceea ce citești. De aceea te invit la Cursurile oferite de mine.

Frecventând cursurile pe care le ofer. Începe acum călătoria ta!

Întrebări despre ThetaHealing

ThetaHealing este o tehnică de vindecare, care lucrează la nivelul existenței noastre. Este descrisă ca o aplicare practică a fizicii cuantice.
Când înveți ThetaHealing, descoperi cum să utilizezi undele cerebrale Theta pentru a ajunge la un nivel de conștiință care-ți permite să-ți schimbi realitatea emoțională, mentală, spirituală și/sau fizică.
ThetaHealing este practic o tehnica simplă, ușor de învățat. Cu cât folosești mai mult această tehnică, cu atât mai mult ți se dezvoltă conștientizarea de zi cu zi a lucrurilor din jurul tău.

ThetaHealing este o modalitate foarte simplă. Oricine o poate învața – chiar și tu – indiferent dacă ești pe propria ta cale de dezvoltare personală, un practicant dintr-un alt domeniu, sau pur și simplu curios!
Practicieni din domeniul psihoterapiei, din coaching, NLP, Reiki, Naturopați și alți autori inspiraționali din domeniul terapiilor alternative, au observat că ThetaHealing pentru fi o extensie naturală pentru competentele pe care le au deja. Toți acești practicieni au incorporat cu ușurință tehnica ThetaHealing în munca lor cu rezultate fantastice.
Sportivi, medici, oameni din mediile corporative, studenți, mămici, tați și multi, mulți alți oameni din toate categoriile de viață, au învățat ThetaHealing. Ei folosesc aceasta practică pentru a îmbunătăți viața lor personală și profesională; unii chiar au devenit Practicanți și Instructori ThetaHealing.

Posibilitatile de utilizare ale acestei tehnici sunt cu adevărat infinite; sunt într-adevăr limitate doar de imaginația ta și de dorința ta de a o ”încerca” în orice circumstanță.
De exemplu, ThetaHealing a fost utilizată în diferite domenii. Mulți au folosit aceste tehnici pentru vindecarea relațiilor lor de cuplu sau de parteneriat în afaceri; alții, pentru a câștiga încredere în a vorbi în public. Pe alții, ThetaHealing i-a ajutat să-și găsească noi locuri de muncă, mai sigure, manifestând casa ideală sau partenerul ideal. Pe alții, ThetaHealing i-a ajutat să-și îmbunătățească performanțelor în vânzări și în relațiile de afaceri sau de la locul de muncă.
Poți folosi ThetaHealing pentru tine, pentru prietenii tăi, pentru familia ta, chiar și pentru animalele tale de companie.

Tehnica ThetaHealing a fost dezvoltata de Vianna Stibal, încă din anii 1995. De-a lungul anilor însă, Vianna a rafinat cunoștințele și practica sa. Acum, mii de oameni din întreaga lume pot preda principiile ThetaHealing, astfel încât și tu poți învața și aplica aceste cunoștințe.

Când folosești ThetaHealing, te conectezi la Conștiința Universală, la energia din care sunt create toate lucrurile, folosind undele cerebrale Theta. Aici poți fi observatorul transformărilor.
Un Practicant ThetaHealing te ajută să identifici și să conștientizezi credințele, programele și convingerile din subconștient, care te pot limita în viață sau care pot aduce un disconfort în corpul fizic.
Mulți oameni pot fi conștienți că aceste convingeri care îi pot ”limita”, pot fi conștienți că temerile, fobiile, credințele sau îndoielile lor îi împiedică să obțină ceea ce doresc în viață. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, am descoperit că există de cele mai multe ori o credință sau un program care de fapt se afla la rădăcina “problemei”.
Odată ce un Practicant ThetaHealing te ajută să identifici credința rădăcină și să o conștientizezi, prin acceptare, începe procesul de vindecare. Astfel, poți fi martorul unor transformări.
Actul de observator – adică observând că această credință a fost schimbată, este cheia succesului în ThetaHealing. Odată ce credința rădăcină este complet transformată, toate credințele care au aparut în urma acesteia, ca un lanț, sunt modificate. Efectul poate fi simțit imediat, iar transformarea este rapidă și permanentă.
Mulți oameni nu realizează încă faptul că emoțiile și credințele lor au un impact direct asupra stării fizice a corpului lor. Nu doar ceea ce mâncăm și ce bem ne influențează; nu doar mediul înconjurător ne afectează fizic bunăstarea noastră, dar și ceea ce gândim și ceea ce rostim.
ThetaHeling te poate ajuta în a transforma tensiunilor emoționale și psihologice, transformând credințele și programele limitative care pot avea un impact în bunăstarea fizică.

ThetaHealing te ghidează, te inspiră și te informează. Învață ThetaHealing pentru că-ți oferă un scop și un sens în viață.

Curiosă să afle cum funcționează această tehnică, Vianna Stibal, fondatoarea ThetaHealing, a cerut ajutorul unui fizician care a cuplat clienții și practicanții ThetaHealing la un Electrocephalograph.
Astfel, s-a descoperit că vindecarea se produce într-o stare profundă de relaxare a undelor cerebrale Theta. În plus, s-a descoperit că, atunci când practicantul ThetaHealing a început să lucreze cu clientul său, a indus aceiași stare Theta, clientului.
Vianna Stibal crede acum că și practicantul ThetaHealing, și clientul, accesează o stare între undele cerebrale Theta și Gamma când se produce „vindecarea”. Acest lucru este considerat a fi principalul motiv pentru care vindecările ThetaHealing se pot întâmpla instantaneu la un anumit nivel.
În plus, tot mai multe cărți publicate acum, confirmă și validează că undele cerebrale Theta ne oferă accesul la mintea subconștientă și ne permite să accesam un nivel mai ridicat de conștientizare.

Vezi lista Cursurile ThetaHealing oferite de mine, Cristina Hlusak.

Citește articolele despre ThetaHealing în secțiunea Blog sau contactează-mă pe email: cristina@thetahealing.ro pentru informații suplimentare despre ThetaHealing.

Participă la Cursurile ThetaHealing pe care le ofer din 2008 în România, acum și Online.

Contactează-ne

Fă primul pas!

Fiecare dintre noi avem aspecte nevindecate.
 Pe care vrei le vindeci mai întâi, și cum?

01

Conștientizează

Ești blocat(ă), pierdut(ă), trăiești o viață mediocră, plină de regrete? Faci eforturi, dar nu vezi rezultate?
02

Învață

Crezi că te cunoști și-ți înțelegi viața. Dar ai și convingeri limitative, condiționări vechi, obiceiuri proaste și un ego care oprește și filtrează oportunitățile uimitoare care-ți bat continuu la ușă. Este timpul să te ELIBEREZI, în sfârșit, de comportamentele de auto-sabotaj și să ÎNVĂȚI Legile Universale, adevărurile și instrumentele care fac viața ta să lucreze pentru tine și nu împotriva ta.
03

Acționează

Devino un maestru al productivității, vindecării, intuiției, scopului, manifestării și al călătoriei tale de conștiință!

Contactează-ne